Català
IDIOMA
  • Español

SOLOPTICAL

Planta 0

Des dels seus inicis a lany 1993, Soloptical s´ha consolidat com una gran cadena de referència en el mercat òptic. Amb més de 90 centres repartits per tota la península i recentment, Balears, compten amb més de 800 empleats professionals. A més de la comercialització de montures oftàlmiques i ulleres de sol, les funcions de Soloptical van més enllà. Són experts en fabricació de lents, reparació de muntures, assessorament en imatge i salut ocular. Disposen d´una àmplia gamma i varietat de productes de les millors marques, tant en ulleres de sol com graduades, i treballen amb els millors fabricants de lents oftàlmiques. D´aquesta manera, asseguren la màxima qualitat als seus clients.

Escaneja aquest QR per veure la fitxa d'aquesta botiga al teu mòbil
fotos
GALERIA
plano
UBICACIÓ
plano
AL MÒBILLlegeix QR
Comparteix aquesta botiga amb els teus amics!

Novetats i recomanacions

El que no et pots perdre

Anterior
Siguiente
Anterior
Siguiente

Aquest lloc web utilitza galetes per millorar l'experiència de navegació de l'usuari. Si cliqueu el botó Accepta, considerem que esteu d'acord amb l'ús que en fem. Llegeix-ne més

ACCEPTAR
Premium
En otro momento Cerrar

Al registrarte en La Fira, podrás disfrutar de todas las novedades antes que nadie y además podrás acceder a los cupones descuentos Premium de La Fira. Las mejores ofertas y descuentos reservadas a usuarios registrados.

Enviar
LA VUELTA AL COLE EN LA FIRA ES MUCHO MÁS FÁCIL Y DIVERTIDA