Català
IDIOMA
  • Español

MOVISTAR

Planta 0

Benvingut a la botiga Movistar del Centre Comercial Vilamarina. Perquè vivim en un món de canvi continu; estem en constant evolució per millorar el seu entorn digital. Perquè volem oferir-li una experiència d´atenció completa i la seva satisfacció és la nostra motivació; posem a la seva disposició als nostres millors professionals per escoltar-li i atendre-li. Perquè el nostre objectiu és mantenir als nostres clients sempre connectats en qualsevol part, amb qualsevol dispositiu, amb la màxima qualitat i seguretat; li oferim la millor cobertura i un ampli catàleg de smartphones, tablets i accessoris. Perquè volem que rigui, vibri, comparteixi... posem els millors continguts de televisió a l´abast de la seva mà. Acostis al nostre espai i descobreixi totes les opcions, serveis i productes que podem adaptar a les seves necessitats. Descobreixi un món de possibilitats.

Escaneja aquest QR per veure la fitxa d'aquesta botiga al teu mòbil
fotos
GALERIA
plano
UBICACIÓ
plano
AL MÒBILLlegeix QR
Comparteix aquesta botiga amb els teus amics!

Novetats i recomanacions

El que no et pots perdre

Anterior
Siguiente
Anterior
Siguiente

Aquest lloc web utilitza galetes per millorar l'experiència de navegació de l'usuari. Si cliqueu el botó Accepta, considerem que esteu d'acord amb l'ús que en fem. Llegeix-ne més

ACCEPTAR
Premium
En otro momento Cerrar

Al registrarte en La Fira, podrás disfrutar de todas las novedades antes que nadie y además podrás acceder a los cupones descuentos Premium de La Fira. Las mejores ofertas y descuentos reservadas a usuarios registrados.

Enviar
LA VUELTA AL COLE EN LA FIRA ES MUCHO MÁS FÁCIL Y DIVERTIDA